Aukioloajat:
MA-LA 11-19
SU SULJETTU

2005 CNNP Menghai Zhong Cha - shu puerh näyte 25 g

8.9
8,90 €
ei mikään

Vuoden 2005 klassinen kypsä puerh Menghain teetehtaalta. Kakkuun on käytetty sekä hieman rikkonaisia että kokonaisia lehtiä. Se on prässätty niin tiukaksi, että koskemattoman kakun rikkomiseen voi tarvita kättä pidempää.

- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Vuoden 2005 klassinen kypsä puerh Menghain teetehtaalta. Kakkuun on käytetty sekä hieman rikkonaisia että kokonaisia lehtiä. Se on prässätty niin tiukaksi, että koskemattoman kakun rikkomiseen voi tarvita kättä pidempää.

CNNP (中茶) oli Kiinan alkuperäinen Pu Erh -teen tuotantoon ja vientiin erikoistunut yhtiö, joka oli Kiinan hallituksen omistuksessa. CNNP hallinnoi Menghain, Xiaguanin, ja Kunmingin teetehtaita, jotka ovat Yunnanin suurimpia. Nykyään ne ovat yksityisesti omistettuja, ja CNNP tekee suhteellisen pieniä tuotantoeriä nimikkeellä Chinatea (Zhong Cha).

Tämä puerh on maanläheinen ja kypsä. Se on päässyt ikääntymään tarpeeksi, joten terävimmät maut ovat pyöristyneet miellyttävän pehmeiksi. Ensimmäisen haudutuksen dominoiva maku on turpeisuus, mutta toisen ja kolmannen haudutuksen aikana sen rinnalle nousevat persikkainen makeus ja pieni, makua tasapainottava vaniljaisuus. Hento kitkeryys leikittelee suun sivuilla miellyttävästi. Neljännen haudutuksen jälkeen persikan maku alkaa väistyä, ja tilalle nousee hento kukkaisuus. 

Huuhtele lehdet kiehuvalla vedellä ennen haudutusta: Kaada vesi teekakkupalan päälle, ja kaada sen jälkeen heti pois. Gong Fu-haudutus: Hauduta 100 °C 30 s-1 min. Käytä teelehtiä 5-8 g/2 dl. Seuraavilla haudutuksilla +30 s/haudutus. Länsimaisesti hauduttaessa käytä 2-3 g/2 dl ja hauduta 2-5 min maun mukaan. Kannattaa hauduttaa useamman kerran.

Määrä: 357 g

 

 

Lisätietoa
Lisätietoja
360 Degree Thumbnail/i/m/img_0462_1.jpg
3D Thumbnail/i/m/img_0462_1.jpg
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille