Aukioloajat:
MA-LA 11-19
SU SULJETTU

2019 Xiaguan Emperor’s Sweet Tuo Shou Puerh

22.9
22,90 €
ei mikään

Xiaguanin tehdasalueella tuotettu kypsä puerh teekakku vuoden 2019 materiaalista. Linnunpesän muotoiseen kakkuun on painettu tasakokoisia lehtiä

- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Xiaguanin tehdasalueella tuotettu kypsä puerh teekakku vuoden 2019 materiaalista. Linnunpesän muotoiseen kakkuun on painettu tasakokoisia lehtiä. Kakku on painettu elokuussa, joten lehdet ovat todennäköisesti heinäkuun poiminnasta. Lehtien seassa näkyy hieman rusehtavan oransseja kärkisilmuja. Tuocha- kakuille tyypillisesti kakun rikkominen on helpompaa kuin litteiden kakkujen. 

 

Teestä hautuu tumma, makean maanläheinen juoma. Ensimmäinen haudutus on puerhiksi vaaleahko, mutta toisella ja kolmannella haudutuksella teen maku paranee huomattavasti. Tämä tee myös hyötyy suuresti tavanomaista pidemmästä haudutuksesta! Mausta on löydettävissä aprikoosia ja kermaisuutta. Pinoamisfermentaation voi edelleen maistaa juomassa.

 

Tämä tee toimii paremmin länsimaisella haudutuksella. Huuhtele lehdet kiehuvalla vedellä ennen haudutusta: Kaada vesi teekakkupalan päälle, anna kakun hautua noin 10 sekuntia, ja kaada sen jälkeen vesi pois. Hauduta 100 °C 3-4 min. Käytä teelehtiä 2-5 g/2 dl. Seuraavilla haudutuksilla +1 min/haudutus. Kannattaa hauduttaa useamman kerran. 

 

Paino: 100 g

 

Lisätietoa
Lisätietoja
360 Degree Thumbnail/t/u/tuocha_xiaguan_2019_sweet.jpg
3D Thumbnail/t/u/tuocha_xiaguan_2019_sweet.jpg
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille