Aukioloajat:
MA-LA 11-19
SU 12-18

Got Cha Bancha (Luomu) - vihreä tee (huom. eräpäivä 09/2023)

ei mikään

Helppo japanilainen vihreä tee päivittäiseen käyttöön. Bancha on teelaatu, joka valmistetaan myöhemmin poimituista, suuremmista ja vanhemmista teelehdistä, joissa on voimakkaampi maku.

Huom. tuotteen eräpäivä on syyskuussa 2023.

 
Saatavuus:Ei varastossa
Kuvaus

Aromaattinen ja vivahteikas tee joka sopii päivittäiseen juontiin. Bancha on japanilainen senchaa edullisempi teelaatu, joka valmistetaan myöhemmin poimituista, suuremmista ja vanhemmista teelehdistä, joissa on voimakkaampi maku.

Maultaan tee on kukkaisan aromaattinen ja siinä on tiettyä mausteisuutta, joka muistuttaa melkein oolong-teetä. Tämä ainutlaatuinen Bancha on poimittu jo toukokuussa, kun tavanomaisesti se poimitaan vasta loppukesästä tai syksystä. Koska Bancha valmistetaan vanhemmista teelehdistä, se sisältää myös senchaa vähemmän kofeiinia.

TIETOA TUOTTAJASTA

Tee on tuotettu Morimoton perhetilalla Etelä-Japanissa Miyazakin prefektuurissa. Tilaa hoitava vanha pariskunta aloitti teenviljelyn jo nuorena parina, ja heillä on pitkä kokemus luonnonmukaisesta teenviljelystä.

Morimotot viljelevät tilalla seitsemää eri teelajiketta, muun muassa Yabukitaa, Oku Midoria sekä Saki Midoria. Monimuotoisuus on etu luonnonmukaisessa viljelyssä, sillä jos jonainain vuonna tuholaiset vaurioittavat tietyn lajikkeen pensaita, toiset lajikkeet saattavat kuitenkin säästyä. Lisäksi eri teelajikkeiden materiaaleja sekoittamalla voi luoda ainutlaatuisia makuyhdistelmiä.

Haudutus: 1 tl/2 dl, 1–3 min, 70-80 °C

Ainesosat: Vihreä tee*

*Luonnonmukaisesta viljelystä.

FI-EKO-201

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille