Aukioloajat: Pasilan Tripla Ma-Su 9 - 21

Darjeeling SFTGFOP1 Puttabong First Flush 2019 (Luomu) - á 25 g

8.9
Darjeeling SFTGFOP1 Puttabong First Flush DJ12 (Luomu) - Musaata tee
8,90 €
ei mikään

Upea ensimmäisen sadon luomudarjeeling kevään 2019 sadosta. Kukkainen ja hedelmäinen tee sokeriherneen ja sitruunamelissan vivahteilla. Tiivis, paksu ja lämmin suutuntuma. Maista ja ihastu!

 
Saatavuus:Ei varastossa
Kuvaus

Tuore ensimmäisen poiminnan musta Darjeeling tee kevään 2019 sadosta!     Täydellinen aromaattinen ja makea tee tiiviillä suutuntumalla.

Puttabong First Flush on muiden ensimmäisen sadon Darjeeling-teelaatujen tapaan hyvin vehreä ja kukkainen. Väriltään tee muistuttaa enemmän vihreää teetä tai oolongia kuin mustaa teetä. Tämä on seurausta Darjeelingin ainutlaatuisesta tuotantotavasta, joka säilyttää kevään ensimmäisen poiminnan herkkyyden ja uskomattoman moniulotteisen tuoksun.

Maku on selkeä, hennon hunajainen ja siinä on sokeriherneen raikasta makeutta. Lehtien hapetustaso on täydellisen tasapainoinen, ja maku ei ole liian tumma eikä liian vehreä. Siinä on tiettyä lämpimyyttä, hedelmää, ja Darjeelingille ominaista pientä hapokkuutta. Suutuntuma on mukavan paksu, tiivis ja pyöreä, tee soljuu helposti kielellä ja nostaa välittömästi suuhun voimakkaan kukkaisen ja sitrusmaisen jälkimaun.

Tietoa Puttabong-teetilasta

Puttabong, joka tunnetaan myös nimellä Tukvar, on Darjeelingin alueen vanhin teetila, joka perustettiin jo vuonna 1852. Viljelmä sijaitsee Darjeelingin pohjoisimmissa osassa, Sikkim-osavaltion rajalla Himalajan vuoriston katveessa.

Puttabong on myös suurin alueen teetiloista. Tila jakaantuu viiteen viljelmään, jotka levittäytyvät 22 km² alueelle. Teepensaat kasvavat noin 600-2100 metrin korkeudessa merenpinnasta. Puttabongin teekasveista noin 63% on Camellia Sinensis var. sinensis -lajiketta, 19% assamica-lajiketta, ja 18% muita jalostettuja "kloonilajikkeita".

Tila on siirtynyt virallisesti luomuviljelyyn vuonna 2009. Viljelmien biodiversiteetistä pidetään huolta kasvattamalla erilaisia puita, puskia sekä heinä- ja palkokasveja kesannolla olevilla maa-alueilla sekä viljelmien välissä ja muilla viljelemättömillä alueilla. Lisäksi Puttabong tuottaa itse tilalla luonnonmukaisia lannoitteita paikallisista raaka-aineista.

Tilaa nyt tuoretta Puttabong First Flush Darjeeling luomuteetä ja nauti kevään ensimmäisestä teestä!

Haudutus: 1–2 tl/2 dl, 2–4 min, 80–95 °C

Hinta:
8,90 € / 25 g
15,13 € / 50 g
26,70 € / 100 g
46,28 € / 200 g
97,90 € / 500 g
160,20 € / 1000 g

Huom! Myymme grammamäärisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl em. teetä niin se on 50 grammaa yhteensä, joka pakataan yhteen 50 gramman pussiin.

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille