Aukioloajat:
MA-LA 11-19
SU SULJETTU

Junshan Yinzhen - Keltainen tee alk. 25 g

14.9
Junshan Yinzhen - Keltainen tee alk. 25 g
14,90 €
ei mikään

Yksi harvinaisimpia keltaisia teitä.

- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Maailman harvinaisimman teen edullisempi versio

Vaikka tämä tee jakaa nimensä loppuosan Baihao Yinzhenin, eli Silver Needlen kanssa, viittaa lehtien ulkomuoto johonkin vielä erityisempään: Se on yksi erittäin harvoista keltaisen teen laaduista, jotka on valmistettu vain nupuista. 

Jun-vuoristo (Junshan) sijaitsee saarella Dongting-järven keskellä Kiinassa, Hunanin maakunnassa. Junshan Yinzhen on harvinaisimpia keltaisia teitä ja sen vuotuinen tuotanto on vain noin 500 kiloa. Saaren ainutlaatuinen maaperä, jota Jangtse-joen tulvavedet ravitsevat, ja läpi vuoden kestävä kostea ilmasto ovat täydellisiä teen kasvattamiseen. Teepensaat on ajan myötä jalostettu omaksi lajikkeekseen. Ne tuottavat herkullisimmat nuput (Yinzhen) teen valmistukseen. 

Tämä tee ei ole peräisin Junshanin saarelta, vaan Pingjianin alueelta Hunanista. Oikea Junshanin saarelta tuleva tee maksaa yli 10 euroa grammaa kohti. Hinta tulee siitä, että kyseessä on maailman harvinaisin tee. Pingjianin alueella valmistetaan täysin samoilla menetelmillä, samanlaisessa ympäristössä tätä teetä, mutta hinta on paljon lähestyttävämpi.

Kyseessä on todellakin ainutlaatuinen tee, joka poiminnasta pakkaamiseen tuotetaan vain käsin. Ensimmäinen nuuhkaisu tuo mieleen valkoisen ja vihreän teen vivahteita. Erittäin herkkäarominen, josta löytyy hunajan täyteläistä makeutta. Suutuntuma on kevyt vähäisen hapokkuuden johdosta. Makean maissinen maku, jossa tuoreus on läsnä koko ajan.

Haudutus:

1–2 tl/2 dl, 1–3 min, 75–80 °C

Määräalennus:
14,90 € / 25 g
25,33 € / 50 g
44,70 € / 100 g
77,48 € / 200 g
163,90 € / 500 g
268,20 € / 1000 g

Alennus annetaan kassalla.

Huom! Myymme grammamääräisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl edellä mainittua teetä niin se on yhteensä 50 grammaa, joka pakataan yhteen 50 gramman pussiin.

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille