Aukioloajat: Tripla Ma-Pe 10 - 20, La 11 - 19, Su 12-18

Haiwan 9978 Lao Tong Zhi 2010 - shu puerh kakku

58.9
Haiwan 9978 Lao Tong Zhi 2010 - shu puerh kakku
58,90 €
ei mikään

Lempeä ikääntynyt shu puerh tee vuodelta 2010. Maussa luumua ja hedelmää, taustalla siirapin ja viljan sävyjä.

- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Ikääntynyt laadukas shu puerh tee-kakku kuuluisalta Haiwan-teetehtaalta. Lempeä tuoksu kuivattujen hedelmien, yrttien ja poltetun karamellin sävyillä.

UUDISTETTU KLASSIKOTEE
Haiwan perustettiin vuonna 1999, kun kaksi legendaarisen Menghai-teetehtaan työntekijää päättivät perustaa oman tehtaansa.

Toinen perustajista, Zou Bingliang, toimi Menghain teelaatujen kehittäjänä ja oli yksi shu puerh-teen pioneereista. Toinen perustajista, Lu Guoling, sen sijaan toimi monen vuosikymmenen ajan Menghain johtavissa tehtävissä.

Haiwanin perustajat toivat taloon suuren määrän Menghain tietotaitoa. Tämä näkyy muun muassa siinä, että Haiwan on tuottanut omia versioitaan Menghain kuuluisimmista teekakuista. Yksi näistä teelaaduista on Menghain ikoninen 7572, joka tunnetaan Haiwanilla nimellä 7578. Myös tämä tee, 9978 Lao Tong Zhi, perustuu samaan teehen.

Alkuperäinen 7572 oli yksi ensimmäisistä shu puerh -teelaaduista. Noin vuoteen 2005 saakka Haiwan tuotti melko tarkkaa kopiota tästä teestä 7578 nimellä. Myöhemmin reseptiä kuitenkin muutettiin hieman ja nimi muutettiin muotoon 9978 – numerot "99" tulevat tehtaan perustamisvuodesta. Muutoksen tarkoitus oli tuoda enemmän esiin Haiwanin tuotannon omia erityispiirteitä.

MAKU JA TUOKSU
Tämä vuoden 2010 teekakku on jo huomattavan ikääntynyttä. Teen tuoksu on hillitty, siinä on yrttisyyttä, kuivattua hedelmää ja lämmintä puuta. Taustalla voi kuitenkin havaita selkeästi ikääntyneen puerhin hehkua.

Maussa voi havaita tummaa hedelmää, siirappisuutta ja viljaisia sävyjä. Suutuntuma on paksu sekä painava ja siinä on iän tuomaa syvyyttä, joka sitoo maun hyvin yhteen. Myöhemmillä haudutuksilla tuoksuun ilmestyy hienovaraista kukkaisuutta ja hedelmäiset sävyt korostuvat.

Kymmenen vuoden ikäisenä Lao Tong Zhi on nyt upeasti ikääntynyt ja hieno esimerkki ikääntyneestä shu puerhista. Tilaa ja nauti nyt tai iätä lisää kotona!

 

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille