Aukioloajat:
MA-LA 11-19
SU SULJETTU

Lancang Yong Wang Nian Nian 2018 - shu puerh kakku

79.8
Kuvaus

Yong Wang Nian Nian on Lancang Ancient Tea Companyn tuottama shu puerh kakku vuodelta 2018. Kakku on osa heidän kiinalaisen horoskoopin muisto sarjaa ja vuosi 2018 oli koiran vuosi. Koira edustaa Kiinassa uskollisuutta, rauhaa ja vaurautta. Yong Wang tarkoittaa ikuista vaurautta.

Maku ja tuoksu

Lancang on lounais-Yunnanissa sijaitseva aleu, jonka läpi kulkee tunnettu Mekong joki. Alueen teet ova tunnettuja sen hedelmäisyydestään.

Kuivan teen tuoksu on raikas ja samalla klassisen shu pu'erhmainen – mehevän lahoisen puinen, hieman hedelmäinen ja mausteinen. Haudutettujen teenlehtien tuoksu on jylhän puinen ja samalla miellyttävän makea. Siitä löytyy myös tumman suklaan sävy. Haudutetun teen tuoksu on nahkainen, puinen ja raikas. Teen maku on samoin puinen. Siinä on yllättävän paljon tiiviyttä, joka on kuin kitkeryyden esimuotoa. Maku on suutuntumaltaan pehmeä ja öljyinen, mutta yleisvaikutelma on kepeä ja terävä. Ensimmäisissä haudutuksissa maussa voi havaita hieman marjaista kirpeyttä, joka tiivistyy kielellä makeudeksi.

Haudutus: 100 °C ½-1 min. Käytä teelehtiä 2-3 g/2 dl. Seuraavilla haudutuksilla +30s/haudutus. Voi hauduttaa useamman kerran.

Lisätietoa
Lisätietoja
360 Degree Thumbnail/l/a/lancang_yong_wang_nian_nian_2018_puerh_kakku.jpg
3D Thumbnail/l/a/lancang_yong_wang_nian_nian_2018_puerh_kakku.jpg
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille