Aukioloajat:
MA-LA 11-19
SU SULJETTU

Que She Wuyi - oolong tee alk. 25 g

8.4
8,40 €
ei mikään

Que She (雀舌) on harvinainen Wuyi oolong. Tämä lajike on kuuluisan Da Hong Pao -lajikkeen jälkeläinen. Tee kasvaa muita lajikkeita hitaammin ja tuottaa pienempiä lehtiä.

 
Saatavuus:Ei varastossa
Kuvaus

Monipuolinen kallio-oolong Wuyi-vuoristosta

Que She “Pääskysen Kieli” on uudehko Wuyista tuleva kallio-oolong. Que She on Da Hong Paon lajikkeen luonnollisesti mutatoitunut jälkeläinen, jota kasvoi Jiu Long Ke- kylässä vuosisatojen ajan. Sen löysi paikallinen tuottaja 80-luvulla. Hän huomasi viljelmillä Da Hong Pao -pensaita, joissa kasvoi huomattavasti pienempiä lehtiä ja jotka olivat myös hieman muita tummempia. Hän tuotti yhden erän teetä, ja tulos oli jotakin aivan erilaista kuin muut Da Hong Pao -pensaiden teet. Hän otti pistokkaat näistä kahdesta pensaasta ja antoi niille nimen "Pääskysen Kieli." Siitä lähtien niitä on kasvatettu monissa Wuyi -puutarhoissa erillisinä lajikkeina.

Teen lehdet ovat pieniä ja kapeita, kuin pääskysen kieli. Kärki on terävä, ja siinä on syviä ja tiheitä hammasmaisia piikkejä. Kuivat lehdet tuoksuvat paahteisilta ja mineraalisilta. Haude on kirkkaan oranssi ja tuoksussa on kukkaista narsissia ja kuivia hedelmiä. Maku on todella monitahoinen: Siitä löytyy mineraalisuutta, lakritsia, nahkaa, mantelia ja kevyttä makeutta. Jälkimaussa on myös hedelmäistä litsiä.

Haudutus:

1–2 tl/2 dl, 2–3 min, 85–90 °C

Määräalennus:
8,40 € / 25 g
14,28 € / 50 g
25,20 € / 100 g
43,68 € / 200 g
92,40 € / 500 g
151,20 € / 1000 g

Alennus annetaan kassalla.

Huom! Myymme grammamääräisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl edellä mainittua teetä niin se on yhteensä 50 grammaa, joka pakataan yhteen 50 gramman pussiin.

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille