Aukioloajat: Tripla  MA-LA 11-19, SU 12-18
26.5. HELATORSTAI  12-18

Que She Wuyi - oolong tee alk. 25 g

7.9
7,90 €
ei mikään

Que She (雀舌) on harvinainen Wuyi oolong. Tämä lajike on kuuluisan Da Hong Pao -lajikkeen jälkeläinen. Tee kasvaa muita lajikkeita hitaammin ja tuottaa pienempiä lehtiä, kypsyy myöhemmin.

 
Saatavuus:Ei varastossa
Kuvaus

Que She oolong, eli Varpusen kieli oolong on uudehko Wuyista tuleva yancha oolong. Que She on Da Hong Paon lajikkeen luonnollinen mutatoitu jälkeläinen, joka kasvoi Jiu Long Ke kylässä vuosisatojen ajan. Sen löysi paikallinen tuottaja 80-luvulla, joka huomasi viljelmillä pari Da Hong Pao -pensasta, joissa kasvoi huomattavasti pienempiä lehtiä ja jotka olivat myös hieman tummempia. Hän prosessoi yhden erän teetä ja tulos oli jotain aivan erilaista kuin muut Da Hong Pao pensaiden teet. Hän otti pistokkaat näistä kahdesta pensaasta ja antoi niille nimen "Varpusen Kieli" ja kasvatti niitä monissa muissa Wu Yi -puutarhoissa erillisenä lajikkeena.

Teen lehdet ovat pienet ja kapeat, niinkuin varpusen kieli. Kärki on terävä, syvillä ja tiheillä hampailla. Kuivat lehdet tuoksuvat paahteiselta ja mineraalisilta. Haude on kirkkaan oranssinen ja tuoksussa kukkaista narsissia ja kuivia hedelmiä. Maku on todellakin monitahoinen ja siitä löytyy mineraalisuutta, lakritsia, nahkaa ja mantelia. Kevyesti makeutta ja jälkimaussa myös hedelmäistä litsiä.

Haudutus: 1–2 tl/2 dl, 2–3 min, 85–90 °C

Määräalennus:
Osta 2 hintaan 6,72 € /kpl ja säästä 15%
Osta 4 hintaan 5,93 € /kpl ja säästä 25%
Osta 8 hintaan 5,14 € /kpl ja säästä 35%
Osta 20 hintaan 4,35 € /kpl ja säästä 45%
Osta 40 hintaan 3,56 € /kpl ja säästä 55%

Alennus annetaan kassalla.

Huom! Myymme gramma määräisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl em. teetä niin se on 50 grammaa yhteensä, joka pakataan yhteen 50 gramman pussiin.

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille