Aukioloajat:
MA-LA 11-19
SU SULJETTU

Baihao Yinzhen (Silver Needle) - Valkoinen tee alk. 25 g

17.9
Baihao Yinzhen (Silver Needle) - Valkoinen tee alk. 25 g
17,90 €
ei mikään

Erittäin korkealaatuinen alkuperäinen "Yinzhen" valkoinen tee Fudingista. Kiinan suosituin valkoinen tee, joka koostuu vain parhaista nuorista teesilmuista.  Maultaan herkkä, kevyt, tuore ja makeahko.

 
Saatavuus:Ei varastossa
Kuvaus

Baihao Yinzhen eli Silver Needle – Hopeaneula. Tämä nimi on totuttu yhdistämään kaikkein korkealaatuisempaan valkoiseen teehen, jonka parhaita laatuluokkia löytää vain harvoin Suomesta. Baihao Yinzhen on ainut Kiinan Top 10 teen listaan kuuluva valkoinen tee!

Tämä Yinzhen on valmistettu Fudingin alueella Fujianin provinssissa. Baihao Yinzhen kehitettiin ensin Fudingissa ja korkealaatuisin Hopeaneulatee tulee yhä tältä alueelta. Yinzheniä tuotetaan myös muualla Fujianissa, mutta se on kellertävämpää eikä niin hienovaraista. Lisäksi Etelä-Kiinan Yunnanissa tuotetaan Baihao Yinzhen nimistä teetä, mutta se on aivan eri tee.

Aromaattinen ja hienovarainen tee

Baihao Yinzhen valmistetaan vain nuorista aukeamattomista teesilmuista. Ne kerätään isolehtisestä Da Bai Fuding lajikkeesta. Suuria silmuja peittää hento valkoinen haituva, joka saa lehdet näyttämään nimensä mukaisesti hopeisilta neulasilta (Silver Needle).

Valkoisen teen tuotantotapa on hyvin yksinkertainen. Lehtien annetaan nuutua jonkin aikaa, sitten lehdet kuivataan, usein auringonpaisteessa.

Tuoksultaan Yinzhen on  upean moniulotteinen. Siinä on hienostunutta kukkaisuutta ja mesikasteen, melonin ja päärynän tuoksua sekä hentoa viljaisuutta. Maku on kirkas ja puhdas, miedon hunajainen sekä pyöreä. Tee jättää suuhun ainutlaatuisen aromaattisen jälkimaun, jonka voi maistaa vielä puoli tuntia teen juomisen jälkeen.

Hauduta perinteisesti lasissa

Baihao Yinzhen haudutetaan perinteisesti pitkässä lasissa, josta voi seurata kuinka lehdet tanssivat kauniisti vedessä. Lämmitä lasi ensin kuumalla vedellä, lisää sitten lehdet ja vesi, ja anna hautua. Useimmat lehdet painuvat pohjalle ja voit siemailla teetä varovasti lasista ilman, että lehdet ajautuvat suuhun.

Voit käyttää teen kanssa jopa 80C asteista vettä. Neulaset hautuvat hitaasti, joten anna teen hautua ainakin 2 min ennen juomista.

Haudutus: 1–2 tl/2 dl, 3–7 min, 60–80 °C

Määräalennus:
Osta 2 hintaan 15,22 € /kpl ja säästä 15%
Osta 4 hintaan 13,43 € /kpl ja säästä 25%
Osta 8 hintaan 11,64 € /kpl ja säästä 35%
Osta 20 hintaan 9,83 € /kpl ja säästä 45%
Osta 40 hintaan 8,06 € /kpl ja säästä 55%

Huom! Myymme gramma määräisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl em. teetä niin se on 50 grammaa yhteensä, joka pakataan yhteen 50 gramman pussiin.

Lisätietoa
Lisätietoja
Paino askel25
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille