Aukioloajat: Tripla Ma-La 11 - 19, Su 12 - 18
Juhannuksen aukioloajat: PE 25.6- SU 27.6. SULJETTU

Bai Mu Dan 2012 - valkoinen teekakku

49.9
Bai Mu Dan 2012 - valkoinen teekakku
49,90 €
ei mikään

Voimakkaan hedelmäinen, makea ja hieman mausteinen iätetty valkoinen tee vuodelta 2012.

 
Saatavuus:Ei varastossa
Kuvaus

Hedelmäinen, voimakkaan aromaattinen iätetty valkoinen tee Kiinan Fuding-maakunnasta. Herkullinen ja edullinen ostos iätetyn teen ystäville!

FUDING-TYYLINEN BAI MU DAN
Bai Mu Dan on tunnettu valkoinen tee, jota myydään useimmiten irtoteenä. Sen tunnistaa ilmavista ja kevyistä lehdistä, joissa voi nähdä sekä suuria avonaisia lehtiä sekä hopeisia teesilmuja. Tämä johtuu siitä, että Bai Mu Dan -teehen poimitaan teesilmu ja kaksi ylintä lehteä.

Bai Mu Dania tuotetaan lähinnä Fuding- ja Zhenghe-maakunnissa. Nämä eroavat toisistaan valmistustavaltaan ja tyyliltään. Zhenghessä teelehtiä nuudutetaan kauemmin, jolloin mausta tulee syvempi ja rikkamapi, mutta tuoksu on miedompi. Fuding tee on sen sijaan kevyempää, aromaattisempaa ja hienovaraisempaa.

IÄTETTY VALKOINEN TEE
Valkoista teetä voidaan iättää kuten puerhia. Tällaisen kypsytetyn valkoisen teen suosio on kasvanut huimasti viime vuosina.

Puerhiin verrattuna valkoinen tee on maultaan hedelmäisempää ja makeampaa. Siinä ei ole maakellarin, nahan tai puun sävyjä, vaan se muistuttaa enemmän keskitummaa oolongia.

Valkoinen tee myös ikääntyy puerhia nopeammin. Väri ja tuoksu muuttuu selkeästi jo kolmessa vuodessa, ja 7-10 vuotiaana kypsytetty valkoinen tee on parhaimmillaan. Maun keveyden vuoksi valkoista teetä ei yleensä iätetä yhtä kauan kuin puerhia. Tämän vuoksi se on erinomainen tee niille, jotka haluavat iättää teetä kotona.

TUOKSU JA MAKU
Tämä vuoden 2012 Bai Mu Dan on jo hyvin kypsynyt, ja se on nyt parhaimmillaan juotavaksi.

Tuoksultaan tee on voimakkaan hedelmäinen. Siinä on persikan, vihreän omenan ja trooppisten hedelmien makeutta. Lisäksi tuoksussa on miellyttävää hunajaisuutta myös hieman iän tuomia tummempia sävyjä.

Maku on kevyt ja siinä ei ole lainkaan puerhin kaltaista kitkeryyttä. Siinä on voimakasta hedelmäisyyttä ja myöhemmillä haudutuksilla myös kukkaiset sävyt nousevat esiin.

Tämä tee on juuri nyt parhaassa iässään, ja lisäksi se on iätettyyn puerhiin verrattuna hyvin edullinen ostos. Tilaa omasi ja maista!

Haudutus 100 °C 2-3 min. Pidennä haudutusaikaa seuraavilla haudutuksilla. Voi hauduttaa useamman kerran.

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille