Aukioloajat:
MA-LA 11-19
SU 12-18

Kirishima Miumori Kabuse Shincha Asanoka 2022 luomu (80g)

26.9
shincha
kabuse
Kirishima Miumori
Tuoretee
Vihreä tee
japanilainen vihreä tee
26,90 €
ei mikään

Ainutlaatuinen luomulaatuinen tuoretee (shincha) Japanin Kirishima saarelta. Vain parhaimmat ja tuoreimmat versot ovat käytetty tämän teen valmistukseen. Tee on valmistettu kokonaan asanoka-lajikkeesta, joka on harvinaista japanilaisessa teemaailmassa. 

- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Aromaattinen varjostettu (kabuse) shincha luomutee Kirishimasta. Tämä shincha on kevyesti höyrystetty (asamushi) ja siinä on käytetty vain asanoka-lajiketta. Vain parhaimmat ja tuoreimmat versot ovat käytetty tämän teen valmistukseen. 

Lehdet ovat ryhdikkäitä ja tumman vihreitä. Kevyt höyrytys on pitänyt lehdet neulasmaisena ja tuoksussa on herkullinen marjainen bukee. Teen haude on vaalean vihreä ja kirkas. Tuoksussa kevyttä hedelmäisyyttä ja makeutta. Lämmin kirsikkainen vivahde ja miellyttävä annos umamia.

Luomuteetä Hayashin perheeltä

Kirishima Aracha on valmistettu Etelä-Japanissa Kagoshiman läänissä, Kirishima-vuoren juurella. Teen on tuottanut Hayashin perhe, jonka teetila on perustettu jo vuonna 1897. Hayashit siirtyivät luomutuotantoon asteittain vuodesta 1997 lähtien.

Suurin osa Hayashin perheen kasvattamasta teestä on Asatsuyu-lajiketta, joka löydettiin 1950-luvulla. Tämän lajike tuottaa hyvin puhdasta, makeaa ja syvän vihreän väristä teetä, joka tunnetaan kasvimaisista sävyistään. Tämä Aracha-tee on valmistettu Asatsuyun ja toisen tuntemattoman lajikkeen risteytyksistä. Pensaita kutsutaan nimellä Asatsuyu Mishou, ja ne on istutettu siemenistä. Siemenistä istutettu tee on pistokkaita monipuolisempaa, sillä jokainen kasvi on perimältään ainutlaatuinen. Tämä sopii hyvin luomutiloille, koska niissä viljelmän biodiversiteetistä huolehtiminen on erityisen tärkeää.

Haudutus: 1-2tl / 200ml vettä,60-70C, 1. haudutus n. 60s, seuraava haudutus n. 10-15s.

Määrä: 80 g

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille