Aukioloajat: Tripla Ma-La 11 - 19, Su 12 - 18
Juhannuksen aukioloajat: PE 25.6- SU 27.6. SULJETTU

Sakura-No Shincha Moe 2020 (50g)

27.9
27,90 €
ei mikään

Kevään ensipoiminnan korkealaatuinen shincha-tee Kumamotosta Etelä-Japanista. Aromaattinen, raikas ja pehmeä tee.

 
Saatavuus:Ei varastossa
Kuvaus

Sakura-No Moe on poikkeuksellisen laadukas ensimmäisen poiminnan shincha kevään 2020 sadosta. Tee on kasvatettu pientuottaja Matsumoton perhetilalla Kumamotossa Etelä-Japanissa.

KORKEAT TUOTANTOKRITEERIT

Matsumoton perhe ei käytä tilallaan lainkaan hyönteismyrkkyjä tai keinotekoisia lannotteita. Osa viljelmistä on varattu uudenlaisen kasvatusmetodin vaalimiseen, joka ei salli edes tavanomaisten luonnonmukaisten ravinteiden käyttöä.

Tuotantokriteerit ovat siis vielä tiukemmat kuin EU:n luonnonmukaisen tuotannon vaatimukset. Tästä syystä Matsumoton perhe ei ole nähnyt syytä hakea virallista luomusertifikointia, eli tee ei ole sertifikoidusti luomua.

Tämä tinkimätön suhtautuminen teen tuotantotapoihin on merkki uudenlaisesta liikehdinnästä Japanin teekulttuurissa. Suurin osa Japanin teestä ei ole luomua, sillä perinteisesti lannoitteiden ajatellaan tekevän teestä maukkaampaa. Nyt yhä useampi teenviljelijä on kuitenkin päättänyt palata takaisin vanhoihin tuotantotapoihin ja jättää hyönteismyrkyt sekä keinotekoiset lannoitteet pois.

MAKU JA TUOKSU

Sakura-No Moe on valmistettu Yabukita-teelajikkeen kevään ensimmäisistä lehdistä. Matsumoton perhe poimii lehdet tavallista pienempinä, jolloin ne ovat entistä aromaattisempia ja laadukkaampia.

Poiminnan jälkeen lehdet höyrytetään kevyesti (ns. asamushi-höyrytys). Tämä säilyttää teen maun mahdollisimman tuoreena ja hienovaraisena, jonka voi huomata myös Sakura-No Moesta.

Tuoksultaan tee on uskomattoman aromaattinen, vehreä ja pehmeä. Siinä on kasvimaista täyteläisyyttä, joka saa jopa makeita ja pähkinäisiä piirteitä. Maultaan Sakura-No Moe on kirkas, raikas ja nostataaa välittömästi veden kielelle. Teetä on helppo juoda, ja jättää suuhun upean keväisen kukkean jälkimaun.

Haudutus: 65-75 °C 30 s. Toinen haudutus 45 s, kolmas 1 min

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille