Aukioloajat: Tripla  MA-LA 11-19, SU 12-18
24.6 Juhannusaatto 12-18
25.5 Juhannuspäivä SULJETTU
26.6 12-18

Jeoncha (Luomu) - Korealainen vihreä tee alk. 50 g

7.2
7,20 €
ei mikään
Herkkä luomulaatuinen uuden sadon vihreä tee, joka muistuttaa japanilaista senchaa. Helmeilevän kirpeä ja raikas, maussa myös makeutta ja hasselpähkinää.
- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Jeoncha on kevyesti höyrytetty korealainen vihreä tee

Herkkä luomulaatuinen uuden sadon vihreä tee, joka on valmistettu japanilaista senchaa mukaillen. Teelehdet ovat neulasten muotoisia. Tämän erilaisen korealaisen teen valmistusprosessissa teelehtiä ei missään vaiheessa paahdeta, vaan lehdet ainoastaan hörytetään kevyesti, jolloin teehen tulee enemmän japanilaisen teen tunnusmerkkejä. Loistava ja kirkas kellertävänvihreä haude. Helmeilevän kirpeä ja raikas, maussa myös makeutta ja hasselpähkinän sävyjä.

Haudutus: 1–2 tl/2 dl, 1–2 min, 75–80 °C

Upea japanilaistyylinen vihreä tee Koreasta

Jeocha tunnetaan japanilaisittain valmistettuna, korealaisena teenä. Tässä ainutlaatuisessa vihreässä teessä makeus ja raikkaus yhdistyvät tasapainoiseksi makujen sinfoniaksi, jota säestää paahdettu pähkinä.

Kauniit, tummanvihreät lehdet kätkevät sisäänsä helmeilevän kirpeän ja herkullisen hasselpähkinäisen maun. Jeoncha on kevään ensimmäisestä poiminnasta valmistettu, luomulaatuinen vihreä tee, joka muistuttaa japanilaista senchaa. Kirkkaan kellertävänvihreä haude ihastuttaa houkuttelevalla tuoksullaan ja vastustamattomalla maullaan.

Hivenen makea, pähkinäisen pehmeä Jeoncha on hyvin erityinen korealainen tee. Tämän teen valmistusprosessiin ei nimittäin kuulu teelehtien paahtaminen. Jeonchan valmistuksessa käytetään perinteistä japanilaista tekniikkaa, jossa teelehdet höyrytetään ja rullataan höyrytyksen jälkeen neulanomaiseen muotoon.

Monet laadukkaat vihreät teet tulevat Koreasta, kuten tämäkin. Jeonchaa kasvatetaan pienellä Jejun-saarella Etelä-Korean mantereen etelärannikon tuntumassa. Kauniin saaren ravinteikas maaperä tarjoaa täydelliset olosuhteet laadukkaan teen valmistukseen. Lämpimässä kupillisessa tätä erityistä vihreää teetä voit maistaa korkean laadun.

Jeoncha-kupillisessa kohtaavat kirpeys ja makeus kera paahteisen pähkinän. Tämä tee tekee vaikutuksen aina yhä uudestaan — erilaiset maut täydentävät toisiaan uskomattoman harmonisesti. Taidokkaasti tehty tee on unohtumaton elämys, jonka tahtoo kokea viikon jokaisena päivänä.

Määräalennus:
Osta 2 hintaan 5,76 € /kpl ja säästä 20%
Osta 4 hintaan 5,04 € /kpl ja säästä 30%
Osta 10 hintaan 4,32 € /kpl ja säästä 40%
Osta 20 hintaan 3,60 € /kpl ja säästä 50%

Alennus annetaan kassalla.

Huom! Myymme gramma määräisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl em. teetä niin se on 100 grammaa yhteensä, joka pakataan yhteen 100 gramman pussiin.

Lisätietoa
Lisätietoja
Paino askel50
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille