Aukioloajat:
MA-LA 9-21
SU SULJETTU

Miumori Kirishima Matcha luomu (20g)

29.9
Miumori Kirishima Matcha luomu (20g)
29,90 €
ei mikään

Teeseremonialaatuinen hieno luomulaatuinen matcha Etelä-Japanista. Raikas kukkainen ja makea maku, jossa on vivahde umamia.

- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Raikas ja keväinen luomu matcha

Korkealaatuinen japanilainen jauhettu vihreä tee eli matcha Kirishimasta, Kagoshiman prefektuurista. Sopii hyvin japanilaiseen teeseremoniaan.

Teelehdet on poimittu ja jauhettu tarkoin hienoksi jauheeksi, joka täyttää kaikki laadukkaan matchan kriteerit. Teetarhat sijaitsevat vuoristoalueella meren läheisyydessä, jonka vuoksi sakea sumu peittää teepensaat usein.

Maultaan tee on hyvin makea ja raikkaan kukkainen. Siinä on vivahdus kasvimaisuutta ja umamia, mutta päällimmäisinä säilyy makea keväinen vaikutelma.

Huom. Tee toimitetaan kauniissa 20g metallipurkissa.

Matchan valmistus:

1. Huuhdo bambuvispilä lämpimässä vedessä. Tämä tekee siitä taipuisamman, joka puolestaan vähentää riskiä, että visppilä vaurioituu matchaa vaahdotettaessa.

2. Laita matcha laakeaan astiaan. Käytettävä määrä vaihtelee riippuen kuinka paksua matchaa haluat, mutta esimerkiksi 1.8 g (noin teelusikallinen) matchajauhetta per 50 ml vettä tuottaa keskipaksua matchaa. Jos matchajauhetta on liian vähän matcha ei vaahdotu kunnolla.

3. Lämmitä vesi noin 60-70°C. 

4. Kaada noin 10 ml vettä matchajauheen pälle (mikäli käytät 1.8 g matchajauhetta) ja sekoita pehmein pyörivin liikkein kunnes matchajauhe on kokonaan sekoittunut veteen. Sekoittamalla jauheen ensin pieneen määrään vettä vältät paakkujen syntymisen. Jos kaiken veden lisää kerralla on jauhepaakkuja vaikea saada pois.

5. Lisää loput 40 ml vettä ja sekoita ensin pyörivin liikkein kaikki yhteen. Tämän jälkeen sekoita siksak liikkeellä läpi nesteen kunnes pintaan alkaa muodostua vaahtoa. Vaahdon on tarkoitus olla hienojakoista (paljon pieniä kuplia, mahdollisimman vähän isoja).

6. Lopuksi huuhdo matchavispilä puhtaaksi. Älä koskaan käytä tiskiainetta vaan huuhdo vispilä pelkällä vedellä. On suositeltavaa hankkia vispiläteline ja asettaa vispilä kuivumaan siihen, koska se auttaa pitämään vispilän muodon kauniina, mutta mikäli sellaista ei ole voit asettaa vispilän turvalliseen paikkaan kuivumaan.

7. Nauti valmistamastasi matchasta!

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille