Aukioloajat:
MA-LA 9-21
SU SULJETTU

Tietoa Chaya verkkokaupasta

Chaya teekauppa

FILOSOFIA - Make tea, make friends!

Aloittaessani teen harrastukseni, en voinut kuvitellakaan kuinka paljon teellä on annettavaa ihmiselle. Olen teen kautta tutustunut moniin ihmisiin ja luonut hienoja ihmissuhteita. Hyvä tee luo hyvää mieltä ja haluan jakaa tämän kaikkien kanssa. Teetä voi juoda arkisesti janoon, se tauottaa mukavasti työpäivää ja piristää mukavasti arkena, mutta sen äärelle voi hiljentyä ja rauhoittua. Teen makuavaruus tarjoaa valtavan maailman, jonne voi tehdä oman tutkimusmatkan. Se yhdistää ihmisiä eri kulttuureista.

KÄSISTÄ KARANNUT HARRASTUS

Opiskeluaikoinani Britanniassa join, joka aamu teetä brittityylisesti maidolla ja sokerilla. Tapa jäi pysyvästi minulle, mutta Suomeen palattuani ja oltuani työelämässä pari vuotta aloin miettiä voisiko teellä olla enemmän annettavaa. Muistin lapsuudesta, että pidin tosi paljon pu’erh teestä ja aloin sitten ottamaan lisää selvää siitä. Luin kirjoja, blogeja ja keskustelufoorumeja aiheesta ja sain huomata kuinka valtava maailma teen maailma onkaan. Ostin eri teelaatuja kokeiltavaksi ja mitä enemmän testasin sen enemmän halusin kokeilla lisää.

Tulevaisuus on valoisa

Hämmennyin siitä, kuinka hyvää irtotee on ja minusta tuli heti suuri teen ystävä. Saatoin ostaa kokonaisen pu’erh kakun ihan vain maistettavaksi kupillisen sitä. Varasto täyttyi nopeasti ja huomasin, että minulla oli niin paljon teetä, että en saa sitä juotua loppuun elinaikanani. Oli uskomatonta kuinka paljon teellä oli tarjottavana juojalleen, mutta silti tarjonta Suomessa oli vähäistä ja moni joutui tyytymään pussiteehen. “Voisin myydä varastoani kaikille hyvästä teestä kiinnostuneille”- ajattelin. Hauduttelin asiaa vähän aikaa ja päätin sitten perustaa teekaupan, jotta moni muukin saisi mahdollisuuden tutustua hyvään irtoteehen. Täten Chaya teekauppa syntyi. 

Kiitoksia!

Co Tran

Teekauppias