Aukioloajat: Tripla  MA-LA 11-19, SU 12-18
24.6 Juhannusaatto 12-18
25.5 Juhannuspäivä SULJETTU
26.6 12-18

Cloud and Mist (luomu) - vihreä tee alk. 50 g

5.9
Cloud and Mist (luomu) - vihreä tee alk. 50 g
5,90 €
ei mikään
Jiangxista tuleva hyvä arkitee.
- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Tämä kiinalainen vihreä tee tunnetaan myös nimellä Yun Wu.

Yun Wun suora käännös on ”pilvinen ja sumuinen”, jolla kuvaillaan vuoristoisten alueiden sääolosuhteita, jotka ovat teen kasvattamisen kannalta ihanteelliset. Yun Wu -tee poimitaan käsin, mikä takaa paremman laadun, vaikka tee tuotetaankin pääasiallisesti mekaanisesti paahtamalla. Monilla maakunnilla oma versio tästä teestä. Haude on väriltään kevyt jadenvihreä. Maultaan se on selkeä ja miellyttävän hapokas. Yun Wu on helposti haudutettava tee, jonka maku kestää. Yleisesti ottaen Yun Wu -teet ovat korkealaatuisia teitä, jotka ovat Kiinassa aliarvostettuja, mikä näkyy ennen kaikkea hinnassa.

Haudutus: 1–2 tl/2 dl, 2–3 min, 75–80 °C

 

Loistava arkitee puhtaalla maulla

Pumpulinpehmeiden pilvien suojissa kasvanut vihreä tee, joka ilahduttaa raikkaalla maullaan. Voit melkeinpä maistaa tätä herkkua ympäröineiden pilvien pehmeyden. Klassinen, kiinalainen teenautinto tekee jokaisesta uudesta aamusta ihanan — nauti yksin tai yhdessä ystävien kanssa.

Cloud and Mist on saanut nimensä kasvupaikastaan, joka sijaitsee pilvien peittämässä korkeudessa. Nämä teenlehtiset harvoin näkevät sumun alapuolelle, vaan saavat nauttia puhtaasta vuoristoilmastosta kasvaessaan. Ainutlaatuiset kasvuolosuhteet antavat tälle teelajikkeelle ravintorikkautensa ja puhtaan raikkaan makunsa.

Cloud and Mist tunnetaan myös nimellä Yun Wu, joka tarkoittaa pilvistä ja sumuista. Tällä kuvaillaan vuoristoisten alueiden sääolosuhteita, jotka ovat teen kasvattamisen kannalta ihanteelliset. Tämä luomulaatuinen vihreä tee on peräisin Kiinan eteläisestä maakunnasta, Jiangxista.

Yun Wu -nimelläkin kutsuttu Cloud and Mist poimitaan käsin, mikä takaa paremman laadun, vaikka tee tuotetaankin pääasiallisesti mekaanisesti paahtamalla. Teekupillinen maistuu raikkaalta ja pehmeältä. Loistava arkitee, joka saa uuden päivän tuntumaan uudelta, puhtaalta alulta.

Tämän teen haude on väriltään kauniin jadenvihreä. Maussa yhdistyvät selkeys ja miellyttävä hapokkuus. Maku kestää useamman haudutuksen erinomaisesti.

 

Määräalennus:
Osta 2 hintaan 4,72 € /kpl ja säästä 20%
Osta 4 hintaan 4,13 € /kpl ja säästä 30%
Osta 10 hintaan 3,54 € /kpl ja säästä 40%
Osta 20 hintaan 2,95 € /kpl ja säästä 50%

Alennus annetaan kassalla.

Huom! Myymme gramma määräisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl em. teetä niin se on 100 grammaa yhteensä, joka pakataan yhteen 100 gramman pussiin.

Lisätietoa
Lisätietoja
Paino askel50
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille