Aukioloajat: Tripla  MA-LA 11-19, SU 12-18
24.6 Juhannusaatto 12-18
25.5 Juhannuspäivä SULJETTU
26.6 12-18

Genmaicha - Vihreä tee alk. 50 g

5.9
5,90 €
ei mikään
Klassinen japanilainen vihreä tee, johon on lisätty paahdettua riisiä. Tuoksu on aromikkaan paahteinen. Suutuntuma on ruokaisa, maussa makeutta ja umamia.
- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Klassinen japanilainen vihreä tee, johon on lisätty paahdettua riisiä (genmai). Alun perin tätä teetä joi Japanissa köyhälistö, jolla ei ollut varaa teehen. Riisi toi lisää volyymia ja laski teen hintaa, tämän takia genmaichaa kutsutaan myös ”kansan teeksi”.

Tuoksu aromikkaan paahteinen ja ruokahalua herättävä. Teeuutos kauniin limenvihreä. Sydämellinen haude, pähkinäisellä vivahteella. Suutuntuma ruokaisa, maussa makeutta ja umamia.

Genmaicha tuo veden kielellesi

Mikäli vihreän viettelevä maku ei kutkuttele aistejasi, tuo veden kielelle takuuvarmasti paahteinen Genmaicha. Tämä ruokaisa tee on täydellinen vastakohta kasvimaisen vihreälle teelle.

Genmaicha yhdistää vihreän, pähkinän ja ripauksen suolaisuutta. Tässä herkullisessa teessä pähkinäisen pehmeä maku kohtaa popcornin elokuvamaisen tunnelmallisen tuoksun. Genmaicha on klassinen vihreä tee, jota nautitaan usein arkiteenä sen ruokaisuutensa vuoksi.

Aromikkaan paahteinen tuoksu kera pehmeän, hieman pähkinäisen maun tuo arkeen kaipaamasi herkkuhetken. Vastustamattoman ihanassa maussa yhdistyy makeus ja umami täydellisessä balanssissa.

Genmaicha on perinteinen japanilainen vihreä tee, jossa on sekoitus vihreää sencha-teetä ja paahdettua ruskeaa riisiä. Tee on saanut alkunsa Japanin köyhälistön keskuudessa, jolle riisin lisääminen teehen oli keino laskea teen hintaa. Myös kansan teenä tunnettua genmaichaa käytetään tänä päivänä ruoanlaitossakin.

Tästä teestä innostuvat niin taidokkaat teen nauttijat kuin aloittelijatkin. Syvän paahteinen tuoksu herättää ruokahalun, johon ruokaisa suutuntuma vastaa. Makean ja umamin yhdistelmä tekee teehetkestäsi herkullisen!

Kauniin limenvihreä haude pehmeän tuoksun saattelemana houkuttelee sinut teekupilliselle. Antaudu paahteiselle makuelämykselle ja katso, viekö pehmeys matkalle, jolta et enää koskaan tahdo palata.

Haudutus: 2 tl/2 dl, 1–3 min, 75–80 °C

Määräalennus:
Osta 2 hintaan 4,72 € /kpl ja säästä 20%
Osta 4 hintaan 4,13 € /kpl ja säästä 30%
Osta 10 hintaan 3,54 € /kpl ja säästä 40%
Osta 20 hintaan 2,95 € /kpl ja säästä 50%

Alennus annetaan kassalla.

Huom! Myymme gramma määräisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl em. teetä niin se on 100 grammaa yhteensä, joka pakataan yhteen 100 gramman pussiin.

Lisätietoa
Lisätietoja
Paino askel50
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille