Aukioloajat: Tripla  MA-LA 11-19, SU 12-18
24.6 Juhannusaatto 12-18
25.5 Juhannuspäivä SULJETTU
26.6 12-18

Sencha Yamato - Vihreä tee alk. 25 g

5.9
Sencha Yamato - Vihreä tee alk. 25 g
5,90 €
ei mikään
Jos vaadit tiukasti klassista vihreää teetä, tämä syksyinen sencha vastaa tarpeisiisi. Erittäin vahvanmakuinen ja aromaattinen tee pienellä hapokkuudella.
- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Sencha Yamato - Japanilainen vihreä tee

Jos vaadit tiukasti klassista vihreää teetä, tämä syksyllä poimittu sencha vastaa tarpeisiisi. Vahvanmakuinen ja erittäin aromaattinen tee vähäisellä hapokkuudella. Maun monivivahteisuus miellyttää varmasti kokenutta senchan ystävää, mutta sopii myös aloittelijoille, jotka haluavat perijapanilaista vihreää teetä.

Haudutus: 1–2 tl/2 dl, 1–3 min, 60–80 °C

 

Sencha, joka vetää puoleensa kuin magneetti

Kupillisessa harvinaislaatuista, japanilaista vihreää teetä on omanlainen vetovoimansa — se vetää sinua puoleensa kuin magneetti. Ensimmäisen teekupillisen jälkeen haluat toisen, kolmannen ja neljännen. Uskallatko maistaa houkutusta, joka pitää sinut taatusti otteessaan?

Tämä syksyinen sencha on saanut nimensä Osakan eteläpuolella sijaitsevan Yamato-alueen nimestä. Sen aromaattinen, voimakas maku tekee teehetkestäsi hyvin ainutlaatuisen ja kiehtovan.

Japanilaiseen kulttuuriin kuuluva, harvinainen Sencha Yamato on korkealaatuinen vihreä tee voimakkailla aromaattisilla vivahteilla. Tämä tee vie sinut mystiselle Japanin makumatkalle ilman, että ainuttakaan laukkua tarvitsisi pakata. Nauti Sencha Yamaton vastustamattomasta vetovoimasta, joka saa sinut tarttumaan teekupilliseen aina yhä uudestaan.

Syksyn sadonkorjuun aikaan valmistettava Sencha Yamato vetää puoleensa etenkin vahvoista mauista pitäviä teen nauttijoita. Tämä autenttinen vihreä tee on erittäin aromaattinen tee vähäisellä hapokkuudella. Aisteja kutkutteleva kupillinen tarjoaa syksyisen makunautinnon vihreän teen nauttijoille.

Sencha Yamato sopii voimakkaan makunsa vuoksi etenkin sinulle, joka olet nauttinut japanilaista vihreää teetä jo muutaman lämpöisen kupillisen verran. Maun monivivahteisuus miellyttää varmasti kokenutta senchan ystävää, mutta sopii myös aloittelijalle, joka arvostaa perijapanilaista vihreää teetä.

Määräalennus:
Osta 2 hintaan 5,02 € /kpl ja säästä 15%
Osta 4 hintaan 4,43 € /kpl ja säästä 25%
Osta 8 hintaan 3,84 € /kpl ja säästä 35%
Osta 20 hintaan 3,25 € /kpl ja säästä 45%
Osta 40 hintaan 2,66 € /kpl ja säästä 55%

Alennus annetaan kassalla.

Huom! Myymme gramma määräisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl em. teetä niin se on 50 grammaa yhteensä, joka pakataan yhteen 50 gramman pussiin.

Lisätietoa
Lisätietoja
Paino askel25
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut 1

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille