Aukioloajat:
MA-LA 9-21
SU SULJETTU

1998 Wild Jujube Shou Puerh - näyte 25 g

5.9
5,90 €
ei mikään

Jujube-hedelmän eli kiinantaatelin makuisesta villistä teemateriaalista tuotettu kypsä puerh vuodelta 1998. Löysästi prässätty teekakku on helppo murtaa, eikä sen rikkomiseen tarvitse edes käyttää piikkiä.

 
Saatavuus:Ei varastossa
Kuvaus

Jujube-hedelmän eli kiinantaatelin makuisesta villistä teemateriaalista tuotettu kypsä puerh vuodelta 1998. Löysästi prässätty teekakku on helppo murtaa, eikä sen rikkomiseen tarvitse edes käyttää piikkiä. Suurin osa lehdistä on kokonaisia, ja ne on helppo eritellä prässätyssä kakussa.

25 vuotta ikääntynyt shou puerh hurmaa kermaisen pehmeällä maulla ja miellyttävällä suutuntumalla. Maussa ei tavanomaisesta poiketen ole lähes lainkaan maanläheisyttä. Villin teevarietaalin käytön ansiosta tee hautuu erittäin makeaksi juomaksi. Pieni kitkeryys tasapainottaa makeutta upeasti. Todella herkullinen tee niin puerhin vannoutuneille ystäville kuin myös niille, jotka eivät tätä laatua ole vielä maistaneet.

Useamman haudutuskerran aikana teen dominoiva maku vaihtuu makeasta kermaisuuden kautta yrttimäiseksi. Villi teelajike takaa teen persoonallisuuden: Ensimmäiset 3-4 haudutusta antavat hyvin eri makuisia tuloksia. Tämä tee jos mikä kannattaa hauduttaa monen monta kertaa! 

Huuhtele lehdet kiehuvalla vedellä ennen haudutusta: Kaada vesi teekakkupalan päälle, ja kaada sen jälkeen heti pois. Gong Fu-haudutus: Hauduta 100 °C 30 s-1 min. Käytä teelehtiä 5-8 g/2 dl. Seuraavilla haudutuksilla +30 s/haudutus. Länsimaisesti hauduttaessa käytä 2-4 g/2 dl ja hauduta 2-4 min maun mukaan. Kannattaa hauduttaa useamman kerran.

Määrä: n. 25 g

 

 

 

Lisätietoa
Lisätietoja
360 Degree Thumbnail/i/m/img_0463_1.jpg
3D Thumbnail/i/m/img_0463_1.jpg
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille