TUKI
044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi
Jujube-hedelmän eli kiinantaatelin makuisesta villistä teemateriaalista tuotettu kypsä puerh vuodelta 1998. Löysästi prässätty teekakku on helppo murtaa, eikä sen rikkomiseen tarvitse edes käyttää piikkiä. Suurin osa lehdistä on kokonaisia, ja ne on helppo eritellä prässätyssä kakussa.
25 vuotta ikääntynyt shou puerh hurmaa kermaisen pehmeällä maulla ja miellyttävällä suutuntumalla. Maussa ei tavanomaisesta poiketen ole lähes lainkaan maanläheisyttä. Villin teevarietaalin käytön ansiosta tee hautuu erittäin makeaksi juomaksi. Pieni kitkeryys tasapainottaa makeutta upeasti. Todella herkullinen tee niin puerhin vannoutuneille ystäville kuin myös niille, jotka eivät tätä laatua ole vielä maistaneet.
Useamman haudutuskerran aikana teen dominoiva maku vaihtuu makeasta kermaisuuden kautta yrttimäiseksi. Villi teelajike takaa teen persoonallisuuden: Ensimmäiset 3-4 haudutusta antavat hyvin eri makuisia tuloksia. Tämä tee jos mikä kannattaa hauduttaa monen monta kertaa!
Huuhtele lehdet kiehuvalla vedellä ennen haudutusta: Kaada vesi teekakkupalan päälle, ja kaada sen jälkeen heti pois. Gong Fu-haudutus: Hauduta 100 °C 30 s-1 min. Käytä teelehtiä 5-8 g/2 dl. Seuraavilla haudutuksilla +30 s/haudutus. Länsimaisesti hauduttaessa käytä 2-4 g/2 dl ja hauduta 2-4 min maun mukaan. Kannattaa hauduttaa useamman kerran.
Määrä: n. 25 g
360 Degree Thumbnail | /i/m/img_0463_1.jpg |
---|---|
3D Thumbnail | /i/m/img_0463_1.jpg |
Type of Store Credit value | Valitse |
044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi
14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.
Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.
Yli 50€ tilauksille