Aukioloajat: Tripla  MA-LA 11-19, SU 12-18
26.5. HELATORSTAI  12-18

Yashi Dan Cong - Duck Shit oolong tee alk. 25 g

9.9
9,90 €
ei mikään

Aromaattinen ja täyteläinen oolong, jonka nimi tarkoittaa kirjaimellisesti "ankan kakkaa". Pähkinäinen ja hedelmäinen tee pitkällä suutuntumalla.

- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Yashi Dan Cong on eteläkiinalainen oolong tee, jonka nimi tarkoittaa kirjaimellisesti "ankan kakkaa". Eriskummallisesta nimestään huolimatta tee on tosiasiassa erittäin herkullinen.

Teen nimen tarina

Yashi Dan Cong on peräisin Pin Keng Tou nimisestä kylästä Feng Huang Shan -vuorilta eli Feeniks-vuorilta. Alue sijaitsee Guangdongin provinssissa Etelä-Kiinassa.

Alue tunnetaan kuuluisasta oolong-teestään, joka tunnetaan nimellä Dan Cong Oolong. Dan Cong tarkoittaa yksittäistä puuta, joka kuvaa teen käsittelytapaa. Dan Cong -teet nimittäin valmistetaan yksittäisen teepuun lehdistä ja myydään sellaisenaan, toisin kuin suurin osa teestä, joka on valmistettu usean kasvin teelehdestä. Jokainen puu on nimetty ja siitä valmistettua teetä kuvataan puun nimellä.

Tarinan mukaan Yashi Dan Cong sai nimensä eräältä teenviljelijältä, joka löysi kyseisen puun. Hän huomasi kuinka hyvää teetä tuosta puusta tuli, ja keksi varoittaa toisia että alueen maa on täynnä ankan kakkaa, koska ei halunnut muiden löytävän arvokasta teepuutaan. Tämä selvästi epäonnistui, sillä nykyään Yashi Dan Congia tuotetaan useassa eri paikassa. Sittemmin alkuperäisestä puusta on kasvatettu uusia puita pistokkaiden avulla, josta nykyinen tee on peräisin.

Aromaattinen oolong

Nimestään huolimatta Yashi Dan Cong on herkullinen oolong tee. Teen tuoksu on täyteläinen ja maitomainen sekä hieman pähkinäinen. Tuoksusta voi myös erottaa moniulotteista hedelmäisyyttä sekä kirpeää marjaisuutta.

Teen maku on erinomaisen raikas, runsas ja pyöreä. Jokainen siemaus tuntuu pehmeältä ja painavalta. Maussa on voimakasta mutta mukavan hellävaraista hedelmäisyyttä sekä pitkä pähkinäinen ja aromaattinen jälkimaku.

Haudutus 100°C 1-2,5 min.

Lue lisää Yashi Dan Congista tästä!

Määräalennus:
Osta 2 hintaan 8,42 € /kpl ja säästä 15%
Osta 4 hintaan 7,43 € /kpl ja säästä 25%
Osta 8 hintaan 6,44 € /kpl ja säästä 35%
Osta 20 hintaan 5,45 € /kpl ja säästä 45%
Osta 40 hintaan 4,46 € /kpl ja säästä 55%

Alennus annetaan kassalla.

Huom! Myymme gramma määräisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl em. teetä niin se on 50 grammaa yhteensä, joka pakataan yhteen 50 gramman pussiin.

 

Lisätietoa
Lisätietoja
Paino askel25
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille