Aukioloajat:
MA-LA 9-21
SU SULJETTU

Premium Matcha Minami Sayaka (20g)

19.9
Premium Matcha Minami Sayaka (20g)
19,90 €
ei mikään

Kukkainen ja hedelmäinen matcha,jossa on pitkään kielellä pysyvä maku.

- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Kukkainen ja hedelmäinen matcha!

Premium Matcha Minami Sayaka on korkealaatuinen matcha Morimoton tilalta Japanin Miyazaki-prefektuurista. Se on valmistettu vain Minami Sayaka -teelajikkeen hienolaatuisimmista lehdistä, jotka on varjostettu kahden viikon ajan ennen sadonkorjuuta.

Makeahko ja suutuntumaltaan kermainen, jossa on pitkään kielellä pysyvä maku. Minami Sayaka -teepensaan kukkainen ja hedelmäinen vivahde tuottaa nautinnollisen matchan sellaiselle, joka haluaa makuelämyksen ilman muuta lisättynä.

Lehdet ovat jauhettu keraamisella myllyllä, joka tuottaa erittäin hienoa hyvin veteen sekoittuvaa jauhetta. Siksi tämä matcha on erityisen helppo valmistaa.

Matchan valmistus:

1. Huuhdo bambuvispilä lämpimässä vedessä. Tämä tekee siitä taipuisamman, joka puolestaan vähentää riskiä, että visppilä vaurioituu matchaa vaahdotettaessa.

2. Laita matcha laakeaan astiaan. Käytettävä määrä vaihtelee riippuen kuinka paksua matchaa haluat, mutta esimerkiksi 1.8 g (noin teelusikallinen) matchajauhetta per 50 ml vettä tuottaa keskipaksua matchaa. Jos matchajauhetta on liian vähän matcha ei vaahdotu kunnolla.

3. Lämmitä vesi noin 60-70°C. 

4. Kaada noin 10 ml vettä matchajauheen pälle (mikäli käytät 1.8 g matchajauhetta) ja sekoita pehmein pyörivin liikkein kunnes matchajauhe on kokonaan sekoittunut veteen. Sekoittamalla jauheen ensin pieneen määrään vettä vältät paakkujen syntymisen. Jos kaiken veden lisää kerralla on jauhepaakkuja vaikea saada pois.

5. Lisää loput 40 ml vettä ja sekoita ensin pyörivin liikkein kaikki yhteen. Tämän jälkeen sekoita siksak liikkeellä läpi nesteen kunnes pintaan alkaa muodostua vaahtoa. Vaahdon on tarkoitus olla hienojakoista (paljon pieniä kuplia, mahdollisimman vähän isoja).

6. Lopuksi huuhdo matchavispilä puhtaaksi. Älä koskaan käytä tiskiainetta vaan huuhdo vispilä pelkällä vedellä. On suositeltavaa hankkia vispiläteline ja asettaa vispilä kuivumaan siihen, koska se auttaa pitämään vispilän muodon kauniina, mutta mikäli sellaista ei ole voit asettaa vispilän turvalliseen paikkaan kuivumaan.

7. Nauti valmistamastasi matchasta!

 

Matcha-latten valmistus:

Lue helppo ja nopea resepti matcha-latten valmistukseen täältä!

 

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille