Aukioloajat: Tripla  MA-LA 11-19, SU 12-18
24.6 Juhannusaatto 12-18
25.5 Juhannuspäivä SULJETTU
26.6 12-18

Keemun Xian Zhen - Musta tee alk. 25 g

7.4
Keemun Xian Zhen - Musta tee alk. 25 g
7,40 €
ei mikään
Pehmeä musta tee Kiinan Anhuista. Keemun teet ovat tunnettuja hedelmäisyydestään ja ominaisesta "Keemun" tuokustaan.
 
Saatavuus:Ei varastossa
Kuvaus

Xian Zhen, ”Kuolematon neula”, on erikoinen Keemun-tee, jota et helposti löydä muualta. Tämän teen on kasvattanut maineikas Anhui Guorun Tea Industrial, joka on viiden vuosikymmenen kokemuksen omaava Keemun-teehen erikoistunut teentuottaja. Keemun Xian Zhenin valmistusmenetelmästä ei tiedetä paljon muuta kuin että teetä käsitellään yhdistelemällä perinteisten ja nykyaikaisten menetelmien parhaita puolia.

Jos arvostat tasaisen pehmeää teetä, sinun ei pitäisi jättää tätä teetä väliin. Se on yksi pehmeimmistä ja hedelmäisimmistä saatavilla olevista mustista teistä.

Haudutus: 1–2 tl, 2–3 min, 85–90 °C

 

Upea ja mysteerinen tee, jonka makua on hankala jäljitellä

Tämä tummiin pukeutunut teekupillinen kuvastaa kuolemattomuutta. Kuolemattomaksi neulaksi nimetty musta tee on ainutlaatuinen löytö, joka hemmottelee makunystyröitäsi pehmeällä kaakaolla ja pirteän hedelmäisillä vivahteilla.

Xian Zhen tarkoittaa kuolematonta neulaa. Teen nimi on syntynyt teelehtien pitkiä neulasia muistuttavasta muodosta. Vahvan mustan teen voidaan ajatella antavan keholle ja mielelle vahvuutta sekä voimaa.

Jos arvostat tasaisen pehmeitä makuja kera hedelmäisten vivahteiden, ei sinun pitäisi jättää tätä teetä väliin mistään hinnasta. Keemun Xian Zhen on yksi pehmeimmistä saatavilla olevista mustista teistä, joka ei karkoita kitkerällä maullaan. Tässä teekupillisessa maanläheisen maltaisuuden sijaan hallitseva maku on keväisen raikas.

Keemun Xian Zhen on erikoinen Keemun-tee, jota et helposti löydä muualta. Koska Chaya on kaikkien teenauttijoiden aarrearkku, pääset nauttimaan Keemun Xian Zhen kaltaisista aarteista kotonasi.

Tämän autenttisen teen on kasvattanut maineikas Anhui Guorun Tea Industrial, joka on viiden vuosikymmenen kokemuksen omaava Keemun-teehen erikoistunut teentuottaja. Ainoastaan ammattitaidolla tuotettu Xian Zhen on aikasi arvoinen makuelämys.

Sen valmistusmenetelmä on lähestulkoon kokonaan salaisuutena säilynyt. Valmistusmenetelmästä tiedetään ainoastaan se, että teetä käsitellään yhdistelemällä perinteisten ja nykyaikaisten teenvalmistusmenetelmien parhaimpia puolia.

 

Lue lisää Keemun Xian Zhenistä tästä!

Määräalennus:
Osta 2 hintaan 6,29 € /kpl ja säästä 15%
Osta 4 hintaan 5,55 € /kpl ja säästä 25%
Osta 8 hintaan 4,81 € /kpl ja säästä 35%
Osta 20 hintaan 4,07 € /kpl ja säästä 45%
Osta 40 hintaan 3,33 € /kpl ja säästä 55%

Alennus annetaan kassalla.

Huom! Myymme grammamääräisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl em. teetä niin se on 50 grammaa yhteensä, joka pakataan yhteen 50 gramman pussiin.

Lisätietoa
Lisätietoja
Paino askel25
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille