Aukioloajat:
MA-LA 9-21
SU SULJETTU

Morimoto Shincha 2024 luomu (50g)

22.9
22,90 €
ei mikään

Poikkeuksellisen laadukas japanilainen ensimmäisen sadon vihreä shincha tee. Tuoreen hedelmäinen, raikas ja makea vihreä tee.

- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Etelä-Japanin Kyushu-saarella Miyazakin kylässä kasvatettua poikkeuksellisen laadukasta vihreää teetä. Tämä japanilainen shincha on peräisin kuuluisan vihreän teen tuottajaperhe Morimoton tilalta.

Shincha on vuoden ensimmäinen vihreän teen sato, josta vain pieni osa myydään Japanin ulkopuolelle. Shinchan sadonkorjuu alkaa huhtikuun lopulla tai toukokuun alussa. 

Tämä japanilainen vihreä tee on valmistettu varjostetuista Yutaka Midori - ja Yabukita-teepensaista sekä varjostamattomista Saki Midori -teepensaista. Yleensä näiden lajikkeiden sadonkorjuut sijoittuvat useiden päivien päähän toisistaan, mutta tänä vuonna ne valmistuivat lähes samanaikaisesti.

Teepensaiden varjostaminen vähentää teen kitkeryyttä, korostaa teelehtien makeutta ja umamia sekä tuottaa lehtiin kauniin vihreän värin. Varjostaminen on työlästä, joten se tehdään vain parhaimmille teelaaduille. Pensaat varjostetaan muutamaksi viikoksi juuri ennen sadonkorjuuta.

Morimoto Shincha 2024 on poikkeuksellisen laadukas japanilainen vihreä tee. Sen maussa on hienoa kasvimaisuutta, mausteisuutta, miellyttävää makeutta ja erinomaista tuoretta hedelmäisyyttä.

Lisätietoa
Lisätietoja
Paino askel50
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille