Aukioloajat:
MA-LA 11-19
SU SULJETTU

Sencha Yutaka Midori - vihreä tee alk. 25 g

9.9
Sencha Yutaka Midori vihreä tee Japani
9,90 €
ei mikään

Hieno ensimmäisen sadon sencha Etelä-Japanista. Kirkas makea ja pähkinäinen tuoksu, sekä syvä vegetaalinen maku.

- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Täyteläinen ensimmäisen sadon vihreä tee Etelä-Japanista

Tämä tee on valmistettu Yutaka Midori -teelajikkeesta, joka on Japanin toiseksi suosituin lajike. Yutaka kehitettiin vuonna 1949 makeudestaan ja umamistaan tunnetun Asatsuyu-lajikkeen siemenistä. Uusi lajike kasvatti nopeasti suosiotaan, sillä se tuotti satoa normaalia enemmän ja aikaisemmin. Toisaalta Yutaka kestää huonosti kylmää, jonka vuoksi sitä viljellään vain Etelä-Japanissa.

Lisäksi huomattiin, että tavallinen tuotantotapa teki teestä liian kitkerää. Siksi Yutaka-teelehdet täytyy höyrystää normaalia syvemmin tai pensaita tulee varjostaa ennen sadonkorjuuta. Näin teehen saadaan tasapainoinen miedon makea ja vegetaalinen maku, sekä ilahduttavan syvä vihreä väri.

Yutaka Midori tarkoittaa kirjaimellisesti "yltäkylläistä vihreää". Tämä kuvaa täydellisesti siitä lajikkeesta valmistettua teetä. Maultaan Yutaka on poikkeuksellisen vehreä, kirkas ja keväinen. Siinä voi maistaa kevään ensimmäisen sadon ainutlaatuisen makeuden ja elinvoimaisuuden. Maussa on myös vihreän pavun kaltaista umamia, sekä pientä hapokkuutta.

Teen tuoksu on erittäin keväinen. Siinä on kirkkautta ja viileyttä, jota tapaa vain tuoreesta vihreästä teestä. Lisäksi tuoksussa voi havaita sokeriherneen ja metsän sävyjä sekä pähkinäistä täyteläisyyttä.

Koska tee on syvästi höyrytettyä, se hautuu nopeasti. Tämä korostaa teen umamimaisia ja kasvimaisia sävyjä. Yutaka on yleisesti ottaen helppo hauduttaa eikä kitkeröidy helposti, mutta kannattaa hauduttaa tee varovasti, jottei mausta tule liian vahvaa.

Haudutus:

60-75 °C 30 s. Toinen haudutus 45 s, kolmas 1 min

Määräalennus:
9,90 € / 25 g
16,83 € / 50 g
29,70 € / 100 g
51,48 € / 200 g
108,90 € / 500 g
178,20 € / 1000 g

Alennus annetaan kassalla.

Huom! Myymme grammamääräisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl edellä mainittua teetä niin se on yhteensä 50 grammaa, joka pakataan yhteen 50 gramman pussiin.

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille